Business Hi-Tech

Clujenii de la AROBS au cumpărat o companie din Ungaria, a treia achiziţie de anul acesta

Clujenii de la AROBS au cumpărat o companie din Ungaria,...

Autor: Ioana Nita

12.12.2018, 00:07 1718

AROBS Transilvania Software (Cluj-Napoca), unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de soluţii de IT, a cumpărat compania Skyshield din Ungaria, aceasta fiind cea de-a treia achiziţie realizată anul acesta, după preluarea firmelor CoSo (Olanda) şi SAS (România). Achiziţiile fac parte din strategia de extindere şi consolidare a companiei clujene atât pe plan local, cât şi pe pieţele din Ungaria şi Republica Moldova, obiectivul AROBS fiind de a ajunge unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa de servicii de monitorizare auto din Europa Centrală şi de Sud-Est.

„Suntem într-un proces de consolidare şi cumpărăm jucătorii mici de pe pieţele din România, Ungaria şi Republica Moldova. Avem un buget de 3 milioane de euro pentru achiziţii, inclusiv pentru 2019. În prezent, suntem în discuţii pentru alte trei achiziţii, iar dacă se vor concretiza, le vom realiza la începutul anului viitor”, a declarat pentru ZF Voicu Oprean, fondatorul şi CEO-ul AROBS Transilvania Software.

Grupul AROBS va ajunge anul acesta la afaceri totale de 30 milioane de euro, din care 25% sunt generate prin intermediul filialelor din străinătate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO