Business Hi-Tech

Coincidenţă: RCS&RDS şi Vodafone au decis în aceeaşi zi din decembrie 2014 să intre pe aceeaşi linie nouă de business

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

24.03.2015, 00:00 932

Echipele de management ale companiilor de telecomunicaţii RCS&RDS şi Vodafone au decis în data de 3 decembrie 2014, în urma unor şedinţe ale Consiliului de Administraţie respectiv AGA extraordinare, extinderea obiectelor secundare de activitate către exact aceeaşi zonă: „activităţile de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”, conform unor documente publicate în Monitorul Oficial de companii.

„Hotărârea nr. 35977 a Consiliului de administraţie al RCS & RDS, întrunit în mod statutar la data de 03.12.2014: se aprobă modificarea obiectului secundar de activitate al societăţii prin introducerea următoarelor activităţi: 7112 - activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”, se arată în documentul trimis de RCS la Monitorul Oficial.

„Hotărârea nr. 7 din 03.12.2014 a Adunării generale extraordinare a acţionarilor Vodafone România: se aprobă completarea obiectului secundar de activitate prin adăugarea următoarelor obiecte de activitate: 4321 - Lucrări de instalaţii electrice; 7112 - Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea; 8020 - Activităţi de servicii privind sistemele de securizare”, conform deciziei Vodafone.

Extinderea obiectului de activitate în acelaşi domeniu în aceeaşi zi ar fi doar o coincidenţă şi nu un indiciu al unei extinderi a colaborării dintre cei doi operatori dincolo de acordul de roaming naţional semnat în primăvara anului trecut, conform unei surse apropiate unuia dintre operattori. Niciuna dintre companii nu a răspuns întrebărilor ZF legate de motivul extinderii listei de obiecte secundare de activitate şi de faptul că decizia a fost luată în aceeaşi zi cu rivalii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO