Business Hi-Tech

Cosmote vinde un antivirus la pachet cu serviciile de telefonie şi date

Autor: Adrian Seceleanu

31.03.2011, 23:35 90

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, alansat serviciul Connect Secure, prin care le oferă clienţilor careau abonamente la servicii de date sau voce un program antivirusNorton pentru PC-uri.

Abonaţii Cosmote atât de servicii de voce, cât şi de date potalege dintre trei tipuri de pachete de securitate, pentru unu sautrei calculatoare, la preţuri care variază între 1,24 şi 4,89 deeuro (TVA inclusă) pe lună.

Spre exemplu, pentru 1,24 euro clienţii pot instala pe uncalculator aplicaţia Norton Antivirus care oferă o soluţieantivirus standard cu actualizarea continuă a definiţiilorviruşilor.

Pentru 4,89 euro, respectiv extraopţiunea Norton 360, clienţiipot instala aplicaţia pe 3 computere şi au acces la protecţiecompletă cu antivirus, firewall, protecţie anti-phishing şiprotecţia identităţii la care se adaugă şi opţiuni de backup şisetări de optimizare a sistemului computerului. Cosmote areaproximativ 7 milioane de clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24