Business Hi-Tech

DocProcess, compania unde a investit fondul Morphosis Capital, se extinde în ţară cu un birou la Braşov

DocProcess, compania unde a investit fondul Morphosis...

Autor: Ioana Nita

27.09.2019, 00:00 210

Firma locală DocProcess, specializată în furnizarea de servicii pentru digitalizarea şi automatizarea proceselor operaţionale pe zona financiară, contabilă, achiziţii, logistică, bănci şi asigurări, a deschis primul birou local în afara Capitalei, la Braşov, extinderea operaţiunilor fiind susţinută de investiţia realizată recent în companie de fondul Morphosis Capital. 

„Odată stabilit parteneriatul cu Morphosis Capital - fondul de private equity care a investit recent în afacerea noastră - the sky is the limit. Biroul de la Braşov, pe care intenţionăm să-l creştem foarte repede, este primul pas dintr-un proces de expansiune care va fi şi extensiv, şi intensiv“, a declarat Liviu Apolozan, fondator şi CEO al DocProcess. 

„Ştim că vestul României are nevoie mare de automatizare, acolo fiind stabilite numeroase companii industriale şi nu numai. Operăm într-o industrie în care fiecare zi contează, atât pentru noi cât şi pentru clienţii noştri, aşa încât dezvoltarea noastră va menţine cel puţin acelaşi ritm“, a mai spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO