Business Hi-Tech

EBS mai angajează 150 de oameni anul viitor

EBS mai angajează 150 de oameni anul viitor

Autor: Laurentiu Cotu

14.12.2012, 00:07 1443

Compania EBS România, un dezvoltator de aplicaţii software care oferă şi servicii IT şi de outsourcing, cu afaceri estimate la aproape 13 mil. euro în 2012, va angaja anul

viitor încă 150 de oameni pe lângă cei 500 existenţi, pentru a susţine cererea de produse şi servicii de pe plan local şi de la clienţii externi, a declarat pentru ZF Transilvania Daniel Metz, CEO şi acţionar majoritar al firmei.

"EBS România a ajuns în acest an la peste 500 de angajaţi şi colaboratori externi, din care aproximativ 350 în Cluj şi 150 de oameni repartizaţi în filialele noastre din Sibiu, Braşov, Timişoara, Bucureşti şi Iaşi. Pentru 2013 planificăm angajarea a încă 150 de oameni", a spus Metz.

EBS estimează că va încheia anul cu o cifră de afaceri de 12,5 mil. euro, în creştere cu 43% faţă de anul trecut, susţi­nută de trendul ascendent al vânzărilor, atât pe piaţa internă, cât şi la extern, pentru toate zonele de servicii.

Pentru piaţa externă EBS furnizează servicii de IT outsourcing (Nearshore) şi dezvoltă aplicaţii software la cerere. Divizia de nearshore are în portofoliu clienţi precum BMW, Ford, Daimler sau SAP.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO