Business Hi-Tech

Evolio lansează un serviciu de videoconferinţă în cloud pentru firme

Evolio lansează un serviciu de videoconferinţă în cloud pentru firme

Liviu Nistoran. Foto Silviu Matei

Autor: Adrian Seceleanu

07.11.2012, 00:02 422

Compania locală Televoice Grup, care oferă diferite produse şi servicii sub brand-ul Evolio, a lansat un sistem de videoconferinţă care permite conectarea simultană a până la 60 de utilizatori, şi care este disponibil în schimbul unor abonamente care pornesc de la 15 euro pe lună.

În acelaşi timp cu platforma cloud, compania a lansat şi servicii de comunicaţii unificate, care sunt disponibile prin internet şi fără o investiţie iniţială din partea companiilor, a declarat Liviu Nistoran, director general şi proprietar al firmei.

Serviciile oferite de companie sunt de două tipuri: Cloud-Zoom, exclusiv pentru comunicaţii video sau Cloud-MultiCom, care oferă toate elementele unui sistem de Comunicaţii Unificate: Video, Voce, Instant Message, Pressence şi Content Sharing.

Compania se aşteaptă să aibă într-un an de zile 500 de abonaţi la serviciul de videoconferinţă. Preţurile pentru utilizarea sistemului pornesc de la 15 euro pentru tablete şi smartphone şi ajung până la 45 euro pentru terminalele de videoconferinţă HD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO