Firma de outsourcing Optima a trecut de 300 de angajaţi şi deschide o nouă filială la Braşov, după o investiţie de 0,5 mil. lei

12 oct 2017 Autor: Ioana Nita

Compania locală Optima Solutions Services, specializată în furnizarea de ser­vicii în regim outsourcing, şi-a majorat afa­cerile cu 25% în primele nouă luni, la 11 mi­lioane de lei, creşterea datorându-se în principal diversificării portofoliului de servicii, dar şi investiţiilor în dezvoltare şi extinderii în afara Capitalei.
 
„În general ne-am extins gama de servicii oferite clienţilor existenţi, dar am crescut şi organic, prin creşterea perfor­manţei proiectelor şi resurselor existente. Principalele industrii pentru care lucrăm rămân telecomunicaţiile, utilităţiile şi serviciile financiare”, a declarat pentru ZF Daniel Mereuţă, director general al Optima Solutions.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Optima
, brasov
, angajati
, deschidere
, filiala
, firma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide