Business Hi-Tech

Fitbit lansează noi accesorii pentru fitness: Fitbit Charge, Charge HR şi Fitbit Surge

Fitbit lansează noi accesorii pentru fitness: Fitbit...

Autor: Aurelian Mihai

28.10.2014, 09:43 660

După eşecul avut anul trecut cu fostul vârf de gamă Fitbit Force, retras de pe piaţă după ce mai mulţi utilizatori au acuzat reacţii alergice la anumite materiale folosite în compoziţia carcasei, producătorul face o nouă încercare cu gama de accesorii Fitbit Charge, Charge HR şi Fitbit Surge.

Prezentat ca şi înlocuitor pentru vechiul model Force, Fitbit Charge oferă majoritatea funcţiilor acestuia, inclusiv suport caller-ID pentru identificarea apelurilor primite pe telefonul mobil. Printre noutăţi avem şi o funcţie pentru detecţia somnului, care asigură comutarea automată în modul de noapte fără a mai fi necesară apăsarea unui buton. Potrivit companiei producătoare, accesoriul Fitbit Charge poate funcţiona până la 7 zile cu o singură încărcare a bateriei.

Disponibil la începutul anului viitor la preţul de 150 dolari, Fitbit Charge HR va include toate funcţiile modelului Charge plus un senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, care permite estimarea numărului de calorii arse chiar şi atunci când nu ne deplasăm, urmărind intensitatea efortului depus.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO