Business Hi-Tech

Flamingo va coordona distributia 3Com in Europa de Est

11.06.2001, 00:00 16



Producatorul de echipamente de retea 3Com Europe Ltd. si Flamingo International au anuntat la sfarsitul saptamanii trecute semnarea unui acord regional de distributie est-europeana a produselor 3Com, valabil pentru Romania, Bulgaria, Macedonia si Albania.

In luna iunie a anului trecut, cele doua companii au semnat un acord similar, valabil insa numai pe teritoriul Romaniei.

Noul contract 3Com vine in continuarea dezvoltarii regionale si a noului model de distributie pe care Flamingo International, companie ce face parte din grupul Flamingo Computers, le-a dezvoltat in ultimii doi ani si jumatate.

Potrivit unui comunicat al companiei, Flamingo spera ca va contribui, prin logistica operatiunilor sale din Europa de Est, la o mai buna promovare a produselor 3Com in aceasta zona. Toata gama de produse 3Com este deja inclusa in oferta Flamingo.

Produsele 3Com Corporation faciliteaza in intreaga lume, oricand si oriunde, comunicarea intre indivizi si organizatii.

Companie are o lunga traditie printre liderii pietei produselor de networking, fiind pe primul loc in business networking, telefonie bazata pe protocoale Internet, conectivitate Ethernet, remote acces si solutii wireless pentru intreaga lume.

3Com este de asemenea recunoscuta ca una dintre companiile de prim rang ce a innoit conceptul de networking prin mai mult de 500 de brevete.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO