Business Hi-Tech

Flanco estimează vânzări de 15 milioane euro prin eMAG Marketplace în 2015

Flanco estimează vânzări de 15 milioane euro prin eMAG...

Autor: Ana Maria Petcana

20.01.2015, 00:01 1537

Flanco Retail a intrat în proiectul Marketplace eMAG în octombrie 2014 şi are listate peste 1.000 de produse (electrocasnice mari şi mici, electronice, telefoane, IT şi accesorii), decizia făcând parte din strategia de dezvoltare a companiei, care integrează vânzările prin reţeaua de magazine, vânzările online, de pe flanco.ro şi prin Marketplace.

"Momentan, prin intermediul platformei Marketplace eMAG, vindem online peste 1.000 de produse, iar intenţia noastră este să extindem gama de produse de pe această platformă. Primele trei luni în Marketplace au fost promiţătoare, astfel că pentru anul acesta estimăm vânzări de 15 mil. euro pe acest canal de distribuţie şi 30 mil. euro pentru anul 2016", a declarat Dragoş Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Produsele cu cele mai mari volume vândute de la lansare sunt din categoriile de electronice şi IT.

Dintre produsele comercializate de Flanco Retail pe platformă, 20% nu se regăsesc şi în gama eMAG, ci numai în oferta Flanco, precizează retailerul.

Compania are o reţea de 89 de magazine şi peste 1.000 de angajaţi.

Retailerul Flanco este deţinut integral de omul de afaceri Iulian Stanciu, care are şi un pachet de 25% din compania Dante International, proprietarul eMAG.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO