Florin Ilia renunţă, iar unul dintre fondatorii Siveco devine CEO în septembrie. Afacerile companiei au scăzut cu 27% în 2017, la 110 mil. lei

5 iun 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Soţii Irina Socol şi Alexandru Rădăşanu la evenimentul organizat de Siveco în iunie 2012 pentru a sărbători 20 de ani de la înfiinţarea companiei. Foto: Adrian Seceleanu

Alexandru Rădăşanu, care a fondat în 1992 compania de software Siveco alături de soţia sa, Irina Socol, va prelua în luna septembrie funcţia de director general al companiei, în contextul în care actualul CEO, Florin Ilia, se va retrage din firmă.

„Dl Ilia a luat decizia să nu reînnoiască mandatul, care expiră în septembrie 2018, pentru a se putea concentra asupra anumitor obligaţii de familie. Florin Ilia va rămâne acţionar al Siveco”, conform anunţului transmis de companie. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Florin Ilia
, Siveco
, CEO
, Alexandru Rădăşanu
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide