Florina Tănase, senior director legal & external affairs al Vodafone România, a plecat după şapte ani din companie

20 iul 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Florina Tănase, senior director legal & external affairs şi membru în boardul Vodafone România, lucra pentru companie din 2011. Foto: Vodafone

Florina Tănase, senior director legal & external affairs şi membru în boardul Vodafone România, a plecat de la al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, au declarat pentru ZF mai multe surse din industria de comunicaţii. Ea şi-ar fi încheiat activitatea în cadrul Vodafone vineri, 20 iulie, conform informaţiilor ZF.

Decizia de a părăsi compania i-a aparţinut Florinei Tănase, au declarat sursele contactate de ZF.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
florina tanase
, vodafone
, upc
, telecom
, plecare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide