Business Hi-Tech

Foodpanda intră şi pe segmentul livrărilor de cafea: Ne aşteptăm la o comandă medie de 25 lei

Foodpanda intră şi pe segmentul livrărilor de cafea:...

Autor: Ioana Nita

06.09.2019, 07:15 440

Foodpanda, una dintre cele mai mari platforme dedicată comenzilor online de mâncare, intră şi pe segmentul livrărilor de cafea odată cu introducerea acestui nou serviciu pentru clienţii din Bucureşti. Astfel, începând cu această lună, clienţii foodpanda din Bucureşti vor putea comanda cafea de la 40 de cafenele partenere. Serviciul urmează să fie extins şi în alte oraşe din ţară în care platforma foodpanda este activă, precum Cluj-Napoca, Iaşi sau Timişoara.

„Avem în plan să lansăm serviciul şi în Cluj-Napoca până la finalul acestui an. Estimâm că valoarea medie e unei comenzi pentru cafea va fi de 25 lei”, a declarat Andreea Petrişor, managing director al Delivery Hero România, subsidiara locală a grupului german cu acelaşi nume din care face parte platforma foodpanda. Ea a adăugat că vânzările de cafea dintr-un an vor putea fi estimate după prima lună de la lansarea ser­vi­ciului. Per total, reprezentanţii Delivery Hero România nu se aşteaptă ca livrările de cafea să aibă o pondere mare în totalul vânzărilor generate prin intermediul platformei foodpanda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO