Business Hi-Tech

Fostul şef al Alcatel a fost recrutat de grupul Romtelecom-Cosmote

Florin Petolea

Florin Petolea

Autor: Ioana Nita

07.08.2014, 00:04 1176
Florin Petolea, care a condus operaţiunile locale ale grupului francez Alcatel Lucent în ultimii doi ani, ocupă începând cu luna trecută funcţia de strategic projects manager în cadrul diviziei de strategie, transformare şi servicii a grupului format din Romtelecom şi Cosmote România.
 
 
 
El va coordona dintr-o perspectivă cross-funcţională proiecte complexe precum migrarea către „All IP“, tehnologia care va permite susţinerea creşterii puternice a traficului de date pe fondul ma­jorării nu­mărului de dispozitive co­nectate, aplicaţii şi servicii de generaţie viitoare, sau iniţiativele de tip end-to-end (procese de lucru de la iniţiere la finalizare). Acestea din urmă vor fi realizate în strânsă colaborare cu divizia de „transformation management“ din cadrul companiei. Petolea va coordona de asemenea şi implementarea unui model de business axat pe servicii de suport integrate în zona de operaţiuni şi mentenanţă, potrivit reprezentanţilor Rom­telecom şi Comsote. El îi va raporta directorului executiv al diviziei de strategie, transformare şi servicii wholesale Gunnar Pahnke.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO