Business Hi-Tech

Furnizorul de servicii de telecom Ines a ieşit din acţionariatul Opticables

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

29.08.2014, 00:00 359

Ines Group, un furnizor de servicii de comunicaţii cu afaceri de 5,3 mil. euro anul trecut, şi-a vândut pachetul de 70% din acţiunile companiei Opticables din Bucureşti, care este specializată în servicii de instalare şi mentenanţă pentru reţele de cablu şi fibră optică, celuilalt proprietar - Radu Bogdan Ortan, care a devenit astfel asociat unic al firmei, conform unui document publicat în Monitorul Oficial.

„Se aproba contractul de cesiune părţi sociale încheiat între Ines Group şi Ortan Radu Bogdan, prin care Ines cedează părţile sociale reprezentând 70% din capitalul social al societăţii Opticables telecomunicaţii către Ortan Radu Bogdan, care în urma cesiunii va deţine 100% din capitalul social al societăţii“, potrivit sursei citate.

Niciuna dintre companii nu a răspuns până la închiderea ediţiei întrebărilor ZF legate de tranzacţie. Ines cumpărase acţiunile la Opticables în anul 2011. În anul 2013, Opticables a înregistrat afaceri de 636.000 de euro şi o pierdere netă de aproape 60.000 de euro, conform datelor de la Ministerul Finanţelor. Numărul mediu de angajaţi ai Opticables a fost de 28, potrivit aceleiaşi surse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO