ZF Digital '17

George Didoiu, Director asociat Colliers International: Sunt companii IT în Bucureşti care investesc până la 2.000 de euro pe metru pătrat pentru amenajarea sediului

14 nov 2017 Autor: Ştefan Stan

Companiile din zona de IT, care fac profituri importante, nu se uită la bani când organizează un spaţiu de birouri şi investesc sume importante pentru acest lucru. Există o componentă în sine partea de amenajare, cât de atractiv e biroul, câte coffee point-uri sunt, câte puncte de întâlnire etc, a spus George Didoiu, Director asociat Colliers International, în cadrul conferinţei ZF Digital 17. 

”Amenajarea unui spaţiu de birouri decent în 2017 se poate realiza undeva la 275-300 de euro pe metru pătrat. Sunt companii IT în Bucureşti care investesc până la 2.000 de euro pe metru pătrat. E vorba de branding, de engagementul angajaţilor şi de imagine.”

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
angajati
, birouri
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide