Business Hi-Tech

Google cauta un manager cu MBA pentru Romania

28.10.2008, 17:34 20

Compania americana Google, operatorul celui mai popular motor de cautare pe internet, cauta un manager, preferabil cu MBA, care sa fie bine cunoscut pe piata si care sa aiba experienta in media si vanzari, pentru a conduce operatiunile companiei in Romania.

Anuntul apare in sectiunea de locuri de munca pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa pe site-ul Google. Compania recruteaza, de asemenea, un director de marketing in Portugalia si ingineri in Orientul Mijlociu.
In prezent, businessul Google pe plan local este coordonat de catre Basak Tamar, seful operatiunilor Google pe noi piete, care a luat in gestiune Romania dupa ce Radu Tudorache, fostul consultant al companiei americane in Romania, a fost recrutat de catre Romtelecom.
"Google cauta un profesionist cu experienta pentru a dezvolta operatiunile in Romania", au declarat oficialii companiei. Candidatul ideal pentru functia de Country Business Development Manager, potrivit anuntului, trebuie sa aiba o experienta semnificativa in domeniul vanzarilor si sa fi demonstrat abilitati de management general, precum si in construirea unei echipe.
Oficialii Google puncteaza si abilitatea candidatului de a lucra in echipe mixte la nivel european si global.
Country business managerul va fi responsabil de dezvoltarea si executarea strategiei de marketing pe teritoriul intregii tari si va fi localizat in Bucuresti.
Responsabilitatile acestuia includ stabilirea canalelor de vanzare si de suport tehnic. El va raporta directorului EMEA New Markets, Andre Schmidt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24