Business Hi-Tech

Grupul format din Enterprise Concept şi Hex IT a ajuns la afaceri de 1,5 mil. euro la 9 luni, dublu faţă de veniturile anuale anterioare

Radu Voicu, CEO-ul Enterprise Concept: „Până la final de an Enterprise Concept va avea în total 60 de angajaţi“

Radu Voicu, CEO-ul Enterprise Concept: „Până la final de an Enterprise Concept va avea în total 60 de angajaţi“

Autor: Ioana Nita

01.11.2016, 00:05 505
Grupul Enterprise Concept, specializat în furnizarea de servicii de management al proceselor de business (BPM) şi integrare de soluţii IT, a înregistrat în primele nouă luni ale anului venituri de 1,5 milioane de euro pe fondul atragerii de proiecte noi, majoritatea în domeniul BPM.
 
Spre exemplu, grupul oferă servicii precum managementul numerarului, furnizorilor, achiziţiilor etc.  Grupul a fost înfiinţat anul trecut, după ce integratorul de aplicaţii Hex IT a preluat intregral acţiunile Enterprise Concept.
 
„În primele 9 luni, veniturile înregistrate de grup au fost în jur de 1,5 milioane euro, din care aproximativ 200.000 euro din diverse soluţii, restul fiind generate din proiectele diviziei principale, de BPM”, a declarat Radu Voicu, CEO-ul Enterprise Concept. Până la finalul anului, grupul va ajunge la afaceri de peste 2 milioane de euro. 
 
Practic, businessul grupului se împarte între cele două domenii pe care erau specializate  Enterprise Concept şi Hex IT – servicii BPM şi servicii de audit de securitate IT şi integrare de aplicaţii IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO