Business Hi-Tech

Grupul local Accesa IT a ajuns la peste 800 de angajaţi şi continuă recrutările: Recrutarea este un factor important pentru a susţine o creştere accelerată a afacerii

Grupul local Accesa IT a ajuns la peste 800 de angajaţi şi continuă recrutările: Recrutarea este un factor important pentru a susţine o creştere accelerată a afacerii

Iulian Iuga, managing partner în cadrul grupului Accesa IT: Vrem să întărim prezenţa locală a Accesa în Germania şi Elveţia, unde planificăm o dublare a echipelor locale.

Autor: Ioana Nita

05.04.2019, 08:32 706

În 2018, afacerile grupului născut în Cluj-Napoca, acum cu subsidiare şi în Germania şi Elveţia, au depăşit 28,5 milioane de euro.

Grupul Accesa IT, specializat în furnizarea de servicii IT – de la serviciile tradiţionale, la cele de automatizare de procese bazate pe cele mai noi tehnologii de RPA (Robotic Process Automation) şi machine learning, a ajuns la o echipă de peste 800 de angajaţi, iar în prezent are peste 40 de poziţii deschise. Din grup fac parte companiile Accesa IT Consulting, Accesa IT Systems şi Accesa Managed Services din România, care sunt controlate de o entitate din Germania.

„Anul trecut am încheiat cu 745 angajaţi, iar în prezent am trecut de 800 de angajaţi. Recrutarea este un factor important pentru a susţine o creştere accelerată a afacerii şi din acest motiv avem în prezent 43 de poziţii deschise, atât în departamente tehnice, cât şi non-tehnice precum user experience design, project management sau marketing şi vânzări“, a declarat pentru ZF Iulian Iuga, managing partner în cadrul grupului Accesa IT. În ultimii ani, businessul grupului Accesa IT a crescut într-un ritm alert, anul trecut acesta ajungând la o cifră de afaceri netă cumulată de 28,5 milioane euro, plus 39% comparativ cu 2017.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO