Business Hi-Tech

High-Tech Systems & Software, cu un plus de 40% în 2017, îşi măreşte echipa la peste 230 de persoane în 2018

High-Tech Systems & Software, cu un plus de 40% în 2017,...

Autor: Ioana Nita

05.04.2018, 00:04 472

HTSS a recrutat în 2017 peste 40 de oameni, în condiţiile în care şi businessul s-a majorat cu 40%.

High-Tech Systems & Software (HTSS), compania locală specializată în furnizarea de soluţii software de business, cu acţionariat cipriot, are în prezent deschise peste 30 de poziţii pentru specialişti IT, echipa HTSS urmând să depăşească astfel 230 de persoane.

Nevoia de personal a companiei vine în condiţiile în care businessul este în continuă expansiune, anul trecut afacerile HTSS înregistrând o creştere anuală de 40%, până la 14,5 milioane de euro (66 milioane de lei).

„În prezent avem deschise 30 de poziţii, ce vizează atragerea de programatori, specialişti IT şi dezvoltatori de soft, în acord cu proiectele în care suntem implicaţi în prezent. Nu avem o ţintă fixă în privinţa numărului de angajaţi.  Vom deschide poziţii ori de câte ori va fi nevoie şi vom atrage studenţi interesaţi de domeniul IT şi de activitatea companiei“, a declarat pentru ZF Bogdan Dumitrescu, directorul general al HTSS. Compania a fost înfiinţată în 2012 şi este deţinută de firma cipriotă Klasabove Ltd.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO