Hub-ul IT din România al olandezilor de la ING va ajunge la afaceri de peste 28 mil. euro anul acesta, plus 60%

21 nov 2017 Autor: Ioana Nita

Marian Ion: „Am implementat un sistem prin care inginerii noştri sunt puşi într-un sistem de la novice la experţi pentru a se putea dezvolta tehnic. Astfel, există o singură comunitate de IT în cadrul grupului, sistemul fiind lansat şi implementat în tot grupul“.

♦ În primele 9 luni, veniturile totale s-au situat la 20,4 milioane de euro, depăşind astfel nivelul afacerilor din 2016.

ING Services România, compania care administrează centrul de dezvoltare software al grupului financiar ING din Olanda, estimează că va încheia anul acesta cu o cifră de afaceri de 28,5 milioane euro, în creştere cu aproape 60% faţă de 2016, în condiţiile în care cererea internă pentru dezvoltarea de platforme comune ale grupului este tot mai mare. În 2016, hubul IT al ING de la Bucureşti, numit ING Software Development Center, a generat afaceri de 83 milioane lei (circa 18 milioane euro), potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.11.2017

 
Cuvinte cheie:
ing
, afaceri
, it
, romania
, soft
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide