• Leu / EUR4.6540
  • Leu / GBP5.1867
  • Leu / USD4.1197
Business Hi-Tech

Infrasoft ţinteşte afaceri de 2 mil. € din vânzarea propriei soluţii software

Infrasoft ţinteşte afaceri de 2 mil. € din vânzarea propriei soluţii software

Autor: Ioana Nita

2 apr 2015 1018
Compania locală Infrasoft, specializată în dezvoltarea de software, are în plan să ajungă la afaceri de circa 2 milioane de euro în următorii doi ani prin vânzarea soluţiilor software proprii sub brandul „Documenta“, atât în România, cât şi în străinătate.
 
„În urma participării de la CeBIT 2015 în Germania am avut un feedback pozitiv de la companii importante din ţările UE şi nu numai. Până la acest moment s-au con­cre­­tizat relaţiile  cu distribuitori din Olanda şi Polonia şi suntem în discuţii avan­sate pentru a asigura prezenţa şi pe pieţele din Tur­cia, Cehia şi Germania“, a declarat pentru ZF Adrian Bărcuţean, fondatorul şi di­rec­torul general al Infrasoft. El a adăugat că în acelaşi timp compania îşi consolidează re­ţeaua de parteneri din România şi Re­pu­blica Moldova, propria soluţie software fiind în prezent o alternativă viabilă la produsele străine consacrate folosite până acum de multinaţionale.  
 
 
Creştere de 200% în primul trimestru
 
„Astfel, mizăm pe atingerea unei cifre de afaceri de peste 2 milioane euro în urmă­torii doi ani, cu un focus principal pe pro­dusul Documenta – acesta urmând să aibă o pondere de circa 75% în totalul cifrei de afaceri.“ Sub brandul Documenta, com­pania a dezvoltat soluţii software pentru mana­ge­mentul documentelor elec­tro­nice, ma­nagementul flotelor auto, al ope­ra­ţiunilor şi al comportamentului şoferilor în trafic, precum şi de gestionare a resurselor unei firme. Produsul prezentat în cadrul târgului internaţional de IT&C CeBIT de anul acesta a fost cel de management al documentelor electronice „Documenta DMS“, care are mai multe componente - platforma browser-based (www.documenta-dms.com ), versiunea mobile, „Documenta Drive“, „Documenta Microsoft Office Inte­gration“, „Documenta Scan & Fax“, „Do­cumenta Registratură Electronică“, Docu­menta Arhivare, Documenta Workflow Engine, Documenta Content Management, Documenta Projects, Documenta Outlook Integration.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

Newsletter Ziarul Financiar

Înscrie-te la newsletter-ul ZF.ro ca să primeşti zilnic informaţiile de business care contează. Ia decizii în cunoştinţă de cauză!

Principalele valute BNR - joi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.6540
Diferență: 0,1183
Ieri: 4.6485
Azi: 4.1197
Diferență: 0,8223
Ieri: 4.0861
Azi: 5.1867
Diferență: 0,2803
Ieri: 5.1722
Azi: 4.1341
Diferență: 0,3666
Ieri: 4.1190