Business Hi-Tech

Internetul ajunge la toaleta

07.04.2003, 00:00 16

Intrebat daca nu cumva tipariturile pe hartie vor disparea in era Internet, celebrul Umberto Eco a raspuns: "Stati linistiti. Nimeni nu se va duce cu calculatorul la baie". Inventatorii sunt insa de alta parere.
Internetul incepe sa cucereasca pas cu pas aproape toate colturile casei, de la sufragerie sau bucatarie pana la baie. Browserul de Internet pentru toaleta este una dintre cele mai surprinzatoare inventii prezentate in cadrul expozitiei Ideal Home Show, organizata recent la Londra, relateaza BBC.
Toaleta cibernetizata a putut fi explorata la standul universitatii Brunel care a prezentat de altfel cinci dintre cele 15 produse inscrise la categoria Concepte Viitoare.
Un sistem informatic cu monitor instalat in fata sacunului WC furnizeaza ultimele informatii despre produsele de larg consum care au aparut pe piata, dar si despre cotatia actiunilor la bursa sau rezultatele de la loterie. Cei care doresc sa noteze aceste informatii le pot tipari pe nimic altceva decat pe hartie igienica de alaturi, printr-o simpla apasare de buton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24