Business Hi-Tech

Internetul Romtelecom urca la 30 Mbps

13.07.2009, 19:40 149

Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, a lansat un abonament de acces in banda larga la internet cu o viteza de download de pana la 30 Mbps, la un abonament lunar de 14,9 euro, TVA inclusa.
Anuntul Romtelecom vine la scurt timp dupa ce UPC, unul dintre competitorii operatorului, a anuntat cresterea vitezei de acces la internet la 24 Mbps. Abonamentul UPC Internet Large costa 52 de lei (12,3 euro) pe luna.
Noile abonamente Romtelecom Clicknet se adreseaza atat clientilor noi, cat si celor existenti si sunt disponibile in doua variante. Astfel, pe langa pachetul Clickenet 30 Mbps, operatorul mai pune la dispozitie Clicknet 20 Mbps, care costa 9,9 euro pe luna, TVA inclusa. Vitezele de upload sunt de 3 Mbps, respectiv 2 Mbps. Utilizatorii vor primi un cont de e-mail integrat cu platforma Google Apps, care ofera o capacitate de stocare a inbox-ului de peste 7 GB, posibilitatea de a atasa fisiere de pana la 20 MB, acces mobil, dar si prin POP3.
Oferta este disponibila in prezent in zece orase din tara - Bacau, Braila, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Piatra-Neamt, Ploiesti, Sibiu si Timisoara.
Abonamentele sunt disponibile pentru contractele incheiate pe doi, respectiv trei ani, pentru care clientii nu platesc taxe de activare a serviciului, primesc un modem gratuit, precum si o linie telefonica VoIP. Pentru contractele pe trei ani, clientii primesc in plus si un abonament gratuit pe toata durata contractului la Romtelecom Clicknet Mobile 2 GB, impreuna cu un modem USB EVDO, care costa 29 euro,TVA inclusa.
Clientii companii au, de asemenea, acces la noile servicii. Pachetele, care costa 22,61 euro (pentru abonamentul de 24 Mbps), respectiv 24,99 euro (30 Mpbs), contin solutia de gazduire web BeOnline, serviciul de garantare a calitatii (SLA), adresa IP statica (spre deosebire de oferta pentru retail), modem gratuit si o solutie antivirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO