Business Hi-Tech

iSTYLE România, reţeaua care vinde Apple: 2022 a fost un an extrem de bun, am crescut cu 39% faţă de 2021, la peste 111 milioane de euro. Anul acesta investim în total 2,5 milioane de euro în trei magazine

iSTYLE va redeschide magazinul din AFI Cotroceni cu statutul de Apple Premium Partner pe 8 aprilie.

iSTYLE va redeschide magazinul din AFI Cotroceni cu statutul de Apple Premium Partner pe 8 aprilie.

Autor: Ioana Nita

07.04.2023, 11:00 249

Reţeaua iSTYLE a investit un milion de euro în primul magazin cu statutul Apple Premium Partner din România în mallul AFI Cotroceni Compania are în plan să dezvolte anul acesta şi segmentul de IMM-uri în cadrul diviziei de retail, astfel încât echipa B2B să se axeze doar pe clienţii mari.

iSTYLE, cea mai mare reţea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul şi Estul Europei, parte a grupului Midis, a ajuns anul trecut la afaceri de 111,5 milioane euro în România, plus 39% faţă de 2021, creşterea fiind generată aproape uniform de toate categoriile de produse vândute. Pentru anul acesta, reprezentanţii iSTYLE mizează tot pe creşterea businessului, având bugetate investiţii totale de 2,5 milioane de euro în trei magazine, dintre care două cu statut Apple Premium Partner - în AFI Cotroceni şi Băneasa Mall, şi unul cu statut Apple Premium Reseller - în Craiova.

„2022 a fost un an fascinant, a fost un an în care am reuşit să avem o creştere anuală de 39%. Avem o strategie de opt ani de extindere naţională şi avem o strategie de de­z­vol­tare pe zona online. Vom continua redes­chi­derile magazinelor cu statutul Apple Premium Partner ca cel din AFI Cotroceni – următorul va fi cel din mallul Băneasa în luna iunie. De asemenea, vom continua şi extinderea reţelei în ţară cu un magazin Apple Premium Reseller în Craiova“, a declarat Valeriu Ion, director general al iSTYLE România, Bulgaria şi Ţările Adriatice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO