Business Hi-Tech

Licitaţia 5G: Orange, Vodafone şi Digi merg mai departe

Licitaţia 5G: Orange, Vodafone şi Digi merg mai departe

Autor: Adrian Seceleanu

04.11.2022, 00:00 561

Ofertele primite de Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) de la Orange, Vodafone şi RCS&RDS Digi sunt valide, astfel că licitaţia 5G va merge mai departe, a anunţat instituţia.

„Comisia de licitaţie a analizat documentele de calificare depuse de ORANGE ROMÅNIA S.A., RCS & RDS Ş.A. şi VODAFONE ROMÅNIA Ş.A. în cadrul procedurii de selecţie competitivă organizată pentru benzile de 700 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz şi 3400-3800 MHz şi a validat candidaturile depuse. Având în vedere că solicitările cumulate ale celor trei operatori, prezentate în formularul de candidatură din cadrul ofertelor iniţiale depuse la ANCOM, sunt mai mici decât cantitatea de spectru pus la dispoziţie în cadrul procedurii de selecţie, licitaţia pro­priu-zisă va începe la data de 8 no­iembrie 2022 cu runda primară suplimentară, urmată de runda de alocare, pentru ca rezultatele finale să fie anunţate, cel mai probabil, în cursul lunii noiembrie“, a anunţat ANCOM. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO