Business Hi-Tech

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale cumpără servicii IT de 1,6 mil. euro

Autor: Ştefan Vrabie

02.09.2011, 00:00 154

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale va organiza în această lună o licitaţie pentru a cumpăra servicii informatice şi servicii conexe, valoarea contractului fiind estimată la 6,8 milioane de lei (aproximativ 1,6 milioane de euro), potrivit unui anunţ de participare publicat pe site-ul e-licitaţie.ro pe data de 1 septembrie.

Obiectivul urmărit este crearea unei platforme de e-Guvernare dedicate domeniului eParticipării în vederea realizării de simulări de politici socio-economice şi de dezvoltarea unui mediu de comunicaţii de tip comunitate în vederea dezbaterii electronice publice a politicilor analizate.

Această platformă va permite publicului să interacţioneze bidirecţional cu un sistem avansat de simulare a diverselor politici sociale cu scopul de a înţelege consecinţele şi implicaţiile directe ale actului guvernării. Contractul care va fi valabil pe o perioadă de 60 de zile de la data atribuirii va cuprinde servicii de dezvoltare de software personalizat, servicii IT, consultanţă, dezvoltare de software, internet şi asistenţă, servicii de ajutor pentru utilizatori şi servicii de asistenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO