Business Hi-Tech

Minute internaţionale duble pentru clienţii prepay ai Vodafone

Autor: Ştefan Vrabie

20.07.2011, 00:00 285

Vodafone, numărul doi pe piaţa de telefonie mobilă din România,a lansat marţi o nouă ofertă prin care utilizatorii cartelelorpreplătite Vodafone vor avea acces pentru acelaşi credit la unnumăr dublu de minute pentru convorbiri internaţionale.

Spre exemplu, cu doi euro pe lună clienţii Vodafone vor aveaacces la 60 de minute de convorbiri în loc de 30 de minute, pentruun credit de 2 euro pe lună către destinaţii fixe din Europa şicătre numere de mobil din SUA, Canada şi Israel.

Pentru aceleaşi destinaţii (fix Europa, mobil SUA, Canada şiIsrael), cu 3 euro pe lună numărul de minute creşte de la 60 la120, iar cu 5 euro pe lună numărul de minute de apeluri urcă de la120 la 240.

O altă opţiune, care include pentru 3 euro pe lună 20 de minutede convorbiri către reţele fixe şi mobile din Europa, SUA, Canadaşi Isra, va cuprinde dublul numărului de minute în prima lună de laactivare. Vodafone avea aproape 6 milioane de clienţi prepay lafinele lunii martie din 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO