Business Hi-Tech

Mişcare fulger: Letonii de la Elko au promovat-o pe Carmen Stanciu, directorul financiar al subsidiarei din România, în poziţia de director general

În urmă cu un an, Carmen Stanciu s-a alăturat ELKO Romania în calitate de director financiar

În urmă cu un an, Carmen Stanciu s-a alăturat ELKO Romania în calitate de director financiar

Autor: Adrian Seceleanu

29.11.2019, 12:46 604

Grupul leton ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse şi soluţii de IT din regiune, a promovat-o ieri în poziţia de director general al subsidiarei din România pe Carmen Stanciu, care era de un an de zile directorul financiar al companiei, conform unui anunţ al distribuitoului. Stanciu o înlocuieşte pe Gabriela Gheorghe, care va părăsi compania după un mandat de 8 ani la vârful distribuitorului.

“Începând din data de 28 noiembrie 2019, consiliul de administraţie al ELKO Grupa AS a numit-o pe Carmen Stanciu în funcţia de director general al ELKO Romania. Noul director general va avea rolul de a continua direcţia de dezvoltare strategică şi de creştere economică a ELKO Romania”, conform anunţului.

În urmă cu un an, Carmen Stanciu s-a alăturat ELKO Romania în calitate de director financiar. Înainte de a se alătura ELKO Romania, Carmen Stanciu a deţinut posturi de conducere în diverse industrii.

„Carmen posedă abilităţile manageriale şi de conducere necesare pentru a-şi îndeplini în mod eficient noul rol şi a coordona activitatea ELKO Romania pe direcţia dezvoltării strategice şi a creşterii economice. Carmen şi-a dovedit deja cu succes calităţile, aducând departamentul de finanţe al ELKO Romania la un nou nivel”, a afirmat Svens Dinsdorfs, CEO al ELKO Group. „Gabriela Gheorghe începe un nou capitol în viaţa sa profesională şi părăseşte ELKO Romania. Îi urăm bun venit în comunitatea ELKO Romania Alumni şi îi mulţumim pentru ultimii opt ani dedicaţi menţinerii relaţiilor cu partenerii noştri şi pentru coordonarea echipei”, a adăugat Dinsdorfs.

ELKO este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de distribuţie de IT, cu afaceri de 231 mil. lei în 2018.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO