Business Hi-Tech

Motorola isi prezinta linia de televizoare

03.06.2004, 00:00 12

Producatorul american de echipament pentru comunicatiile mobile Motorola a prezentat la salonul IT din Taiwan, Computex 2004, primele sale televizoare cu ecran plat, care urmeaza sa ajunga pe piata in urmatoarele luni.
Aparatele sunt produse de compania Moxell Technology si vor fi vandute doar sub brandul Motorola, intai pe piata chineza si din august in Asia, America si Europa. Producatorul american a participat in special la partea de design si a stabilit criteriile de calitate pentru aceste produse. Televizoarele cu ecran plat sunt realizate pe baza tehnologiei cu plasma (PDP).
Motorola a mai cochetat cu intrustria televizoarelor incepand din anii '60, insa a vandut ulterior operatiunile sale pe acest segment companiei Matsushita, proprietara brandului Panasonic. Analistii se asteapta ca vanzarile de televizoare cu ecranul plat la nivel mondial sa creasca la 32 de milioane de unitati pe an in 2007, fata de 1,7 milioane vandute anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24