Business Hi-Tech

NASA a găsit probe ce indică existenţa vieţii extraterestre

NASA a găsit probe ce indică existenţa vieţii extraterestre

Autor: Traian Terzianm

06.03.2011, 15:29 150

"Extratereştrii există şi avem dovezi". Această declaraţieuimitoare a venit din partea Doctorului Richard B. Hoover,exobiolog la NASA Marshall Space Flight Center, care a spus că agăsit probe concludente ce indică existenţa vieţii extraterestre,scrie site-ul news.yahoo.com.

O fosilă a unei bacterii a fost găsită într-un meteorit extremde rar care se numeste CI1 Carbonceous Chondrite. Numai nouă astfelde meteoriţi există pe planeta Pământ. Hoover a descoperit fosilaprin tăierea meteoritului CI1 analizând piatra cu ajutorul unuimicroscop autoelectronic şi ale emisiilor de electroni din câmpulelectric.

"Lucrul cel mai important este că aceste micro-organisme seamănăfoarte mult cu speciile găsite pe planeta noastră, însă sunt câtevacare sunt foarte ciudate şi nu se aseamănă cu nimic cu care aşputea să le identific. Le-am arătat şi altor experţi, dar şiaceştia au rămas la fel de impresionaţi", a spus Hoover.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO