Business Hi-Tech

Navision, in romaneste

13.02.2003, 00:00 701

Intreprinderile mici si mijlocii din Romania vor putea beneficia in curand si de versiunea integral in limba romana a solutiei ERP (Enterprise Resource Planning) Microsoft Navision(r). Compania EWIR - Est West Informatique Roumanie, Microsoft Certified Business Solution Partner, a realizat pana acum o semi-localizare a versiunii Navision Attain 2.6 si spera ca pana la vara sa fie lansata versiunea 3.6 integral in limba romana. Aceasta solutie ERP este perfect compatibila cu programele Microsoft, multe comenzi fiind identice cu cele din Microsoft Office. In prezent este furnizata clientilor romani versiunea in limba engleza.Microsoft Navision(r) cuprinde module importante (contabilitate, stocuri, mijloace fixe, vanzari si cumparari, managementul clientilor si al depozitelor, urmarirea productiei, resurse umane, e-commerce si CRM, User Portal, Commerce Gateway) care contribuie la cresterea eficientei gestionarii informatiei dintr-o companie si, implicit, la cresterea profitului firmei. Clasamentul Accounting Software Advisor (ASA) situa recent Navision printre primele 10 aplicatii de gestiune financiara din lume, fiind apreciata in special pentru  modulele de stocuri si proiecte. EWIR, partener Microsoft Business Solutions, a implementat aceasta solutie in Romania la clienti precum BASF, Novar Electric, Agip, SodexhoPass, Alois Dallmayr, GfK, Kromberg & Schubert, Stihl, FibrexNylon s.a.
Sistemul ERP implementat de EWIR, cunoscut in toata lumea (136.000 de solutii instalate in peste 90 de tari - septembrie 2002) sub numele de Navision, apartine companiei Microsoft din iunie 2002, cand Microsoft a preluat firma daneza Navision contra unei sume de aproximativ 1,48 miliarde Euro. EWIR este o companie mixta romano-franceza de dezvoltare de software, infiintata in anul 1991.Pana in prezent a dezvoltat rapoarte specifice mediului economic si legislativ din Romania, dar si produse de gestiune de firma si resurse umane pentru clienti din Franta si Olanda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO