Business Hi-Tech

Neakaisa.ro – magazin online de obiecte sanitare - mizează pe afaceri de 6,8 mil. euro în 2024

Laura Sardescu, cofondatoare şi director general al Neakaisa.ro

Laura Sardescu, cofondatoare şi director general al Neakaisa.ro

Autor: Ioana Nita

07.03.2024, 18:00 159

Neakaisa.ro, magazin online specializat în comercializarea de obiecte sanitare pentru baie şi produse pentru amenajarea casei, estimează că businessul va creşte anul acesta în acelaşi ritm ca şi în 2023, când cifra de afaceri a crescut cu 10% la 6,2 mil.  euro. Anul trecut, creşterea businessului a fost generată de extin­derea în mediul offline prin deschi­derea unui prim showroom, care a fost inaugurat în luna mai în urma unei investiţii de peste 70.000 de euro.

„Ne-am dorit să fim mai aproape de clienţii noştri, iar deschiderea showroomului a fost un pas natural în dezvoltarea businessului, care a înregistrat rezultate foarte rapid. Noua locaţie din Atelierului 20 a oferit atât oportunitatea clienţilor de a vedea şi experimenta produsele înainte de achiziţie, dar a şi consolidat legătura noastră cu comunitatea locală de arhitecţi şi designeri“, a declarat Laura Sardescu, cofondator şi director general al Neakaisa.ro. Iniţial, compania îşi propusese o creştere mai mare a businessului pentru anul trecut, de circa 30%, însă 2023 a fost un an marcat de provocări şi incertitudini, inclusiv de o scădere generală pe zona de imobiliare şi construcţii.

Cu toate acestea, în puţin peste 6 luni de la lansare, showroom-ul Neakaisa a reuşit să genereze o creştere de 10% a vânzărilor totale. În acelaşi timp, şi decizia de a diversifica gama de produse a avut un impact direct la nivel de vânzări, alături de cererea mai mare din zona de arhitecţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO