Business Hi-Tech

netBridge vrea sa exporte unele din site-urile sale

10.02.2006, 20:46 15

Furnizorul roman de servicii online netBridge intentioneaza sa lanseze anul acesta unele dintre site-uri sale si pe piete straine, a declarat pentru ZF Orlando Nicoara, director general netBridge.

De la inceputul anului trecut, netBridge testeaza pietele din Canada, Noua Zeelanda, Spania, Serbia si Muntenegru cu variante localizate ale site-ului de monitorizare a traficului web Trafic.ro. Portalurile Trafic din aceste tari au fiecare sub 300 de site-uri inscrise, fata de peste 18.000 de site-uri inregistrate in versiunea romaneasca a serviciului. "Serviciul de analiza a traficului este un cap de pod pentru noi in tarile respective. Deocamdata suntem intr-un stadiu de investitie si nu se pune problema de profit. In urma cercetarilor, urmeaza sa lansam si alte site-uri pentru pietele respective", a explicat Nicoara.

"Am ales aceste tari pentru a experimenta versiuni internationale ale serviciului Trafic.ro pentru ca reprezinta piete diferite ca varsta a industriei Internet", a spus si Ionut Oprea, purtator de cuvant al netBridge. Printre serviciile oferite de netBridge se numara, alaturi de Trafic.ro, boom.ro (agentie de publicitate on-line), weblog.ro (serviciu de publicare de jurnale personale online) si aman2.ro (matrimoniale).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO