Business Hi-Tech

NOD distribuie în România portofoliul de soluţii cloud de la Microsoft

NOD distribuie în România portofoliul de soluţii cloud...

Autor: Oana Stupinean

22.10.2015, 21:05 397

Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor IT&C de pe plan local, a semnat un parteneriat cu Microsoft pentru furnizarea soluţiilor software ale companiei americane accesibile din cloud - Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Astfel, NOD va oferi acces la soluţiile Microsoft Cloud, printre care se numără Office 365, Enterprise Mobility Suite, Dynamics CRM, Azure, Project şi Visio. Prin intermediul programului CSP, partenerii au posibilitatea de a crea practici de administrare a serviciilor împachetând orice soluţii cloud Microsoft cu propriile servicii de implementare într-o singură factură lunară pentru clienţi.

„Începând cu 2013, datele noastre indică o creştere accelerată a trendului de adopţie a soluţiilor cloud, cu peste 300% de la un an la altul. Majoritatea deciziilor de migrare către soluţiile Microsoft Cloud se bazează pe necesitatea de optimizare a costurilor în zona de IT, pe flexibilitate în licenţiere şi lucrul într-un mediu integrat de productivitate destinat companiilor”, a spus Oana Barbu, director comercial în cadrul NOD.

Platforma de distribuţie a soluţiilor software livrabile ca serviciu SaaS (Software as a Service) multi-vendor permite vânzarea de abonamente multiple către acelaşi client, în regim de plată lunară.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO