Business Hi-Tech

Noul CEO al Totalsoft: cererea de oameni este atât de mare încât România este o piaţă a angajaţilor; aceasta este cea mai mare competiţie cu care ne confruntăm

Yusuf Önder Eren, noul CEO al TotalSoft

Yusuf Önder Eren, noul CEO al TotalSoft

Autor: Adrian Seceleanu

08.08.2017, 15:04 1803

Cererea de oameni pe piaţa de IT este atât de mare încât piaţa din România este una în care angajaţii sunt cei care dictează regulile jocului, a declarat Yusuf Önder Eren, noul CEO al TotalSoft - unul dintre cei mai mari producători de soft de pe piaţa locală, în cadrul primei sale întâlniri cu media.

“Cred că cea mai mare competiţie din România este cea pentru oameni. Cererea este atât de mare încât piaţa este una a angajaţilor”, a spus Eren. El a preluat la 1 iunie conducerea companiei de la Liviu Drăgan, fondatorul firmei. Schimbarea a intervenit după ce TotalSoft a fost achiziţionată anul trecut de Logo Software, cel mai mare dezvoltator de software din Turcia.

Noul şef al TotalSoft a declarat că principalul său obiectiv este să reorganizeze compania în două divizii separate de business, proces care ar urma să fie finalizat în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO