O altă companie fintech din străinătate atacă piaţa locală: Platforma online de schimb valutar Aforti Exchange a intermediat tranzacţii în valoare de 5,5 mil. euro în 6 luni

4 mai 2018 Autor: Ioana Nita

Aforti Exchange, compania fintech de origine poloneză prezent pe piaţa din România din octombrie anul trecut, a intermediat în decurs de 6 luni (decembrie 2017 – aprilie 2018), operaţiuni de schimb valutar în valoare de 5,5 mil. euro prin plat­forma sa online – www.afortiexchange.ro.

Aprilie a fost cea mai bună lună de până acum, românii realizând tranzacţii de schimb valutar de 1,5 mil. euro. În total, Aforti Exchange a atras peste 400 de clienţi individuali şi corporate de pe plan local în jumătate de an, România fiind prima ţară străină în care s-a extins compania poloneză.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.05.2018

 
Cuvinte cheie:
fintech
, Platforma online
, schimb valutar
, Aforti Exchange
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide