Business Hi-Tech

Orange lansează o nouă ofertă de abonamente: Internetul şi minutele naţionale se pot folosi în roaming

Orange lansează o nouă ofertă de abonamente: Internetul şi minutele naţionale se pot folosi în roaming

Autor: Ştefan Stan

03.04.2017, 12:45 50368

Orange a anunţat noua ofertă naţională pentru abonaţi, care aduce clienţilor existenţi beneficii suplimentare în funcţie de vechimea în reţea. Odată cu lansarea noilor variante de abonamente, în premieră în România, clienţii persoane fizice pot folosi în roaming, fără costuri suplimentare, traficul de internet şi minutele naţionale incluse în pachetele Orange Me în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein şi Norvegia,  potrivit unui anunţ al companiei.

Astfel, clienţii care optează pentru un abonament Orange Me sau Orange Net din noua ofertă, fie că este vorba de reînnoirea unui abonament existent sau de migrarea de la cartelă preplătită la abonament, vor primi câte o lună de internet nelimitat pentru fiecare an petrecut în reţea. De exemplu, un client cu o vechime de 10 ani în reţea, va primi 10 luni de internet nelimitat, de care poate să se bucure, la alegere, oricând îşi doreşte.

De asemenea, clienţii Orange cu două abonamente de voce sau de date mobile beneficiază de pachetele de internet prin fibră şi televiziune prin cablu, începând de la 8 Euro/ lună (TVA inclus), pentru ambele servicii.

Oferta este valabilă până la data de 31 mai 2017 şi este accesibilă tuturor clienţilor care aleg un abonament din ofertă curentă, pentru o perioadă de 24 de luni.

Parlamentul European adoptase anterior noul pachet telecom, care prevede interzicerea taxelor suplimentare pentru roaming la utilizarea telefoanelor mobile în alte state din UE, începând cu iunie 2017, precum şi noi reguli privind dreptul la acces internet

Parlamentul European a adoptat, marţi, noul pachet telecom, care prevede interzicerea taxelor suplimentare pentru roaming la utilizarea telefoanelor mobile în alte state din UE, începând cu iunie 2017, precum şi noi reguli privind dreptul la acces internet

AFACERI DE LA ZERO