Business Hi-Tech

Orange lansează un pachet de telefonie fixă şi mobilă pentru seniori

Orange lansează un pachet de telefonie fixă şi mobilă pentru seniori

Autor: Adrian Seceleanu

04.08.2011, 00:00 566

Orange, numărul unu pe piaţa locală telecom, a lansat pentrupersoanele în vârstă un pachet care combină servicii de telefoniemobilă şi fixă la preţuri care pornesc de la 9 euro pe lună (TVAinclusă). Pentru ambele servicii clienţii plătesc o singură taxă şiprimesc o singură factură. Telefonia fixă este furnizată printr-unaparat asemănător terminalelor clasice care se conectează lareţeaua mobilă a Orange şi căruia îi este atribuit un număr detelefon fix.

"Cu noul abonament Senior 9 clienţii pot suna atât de petelefonul fix, cât şi de pe mobil, către orice reţea naţională.Aceştia au la dispoziţie 800 de minute către numerele din reţea,200 de minute către numerele naţionale fixe şi 75 de minute cătrereţelele mobile naţionale, pentru o taxă lunară de 9 euro/lună (TVAinclusă). Cei care au deja număr de telefon fix în altă reţea îlpot porta în reţeaua Orange şi îl pot folosi în cadrul acestuipachet", potrivit datelor furnizate de oficialii Orange.

Abonamentele includ două telefoane - unul fix şi unul mobil,care au funcţii adaptate persoanelor în vârstă. "Lansarea oferteiSenior în premieră naţională în urmă cu 1 an a fost un succes, înnumai 3 luni de la lansare peste 5.000 de clienţi au achiziţionatpachetul", a declarat Victor Wincentowicz, Consumer MarketingManager-Postpay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO