Business Hi-Tech

Prima zi de muncă pentru Dr. Dre la Apple. "Am auzit că CEO-ul vine devreme la birou. Eu la ce oră trebuie să ajung?" VIDEO

Prima zi de muncă pentru Dr. Dre la Apple. "Am auzit că...

Autor: Alex Stănică

03.06.2014, 14:42 15545

Dr. Dre, unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din lume, a devenit  luni şi cel mai celebru angajat al Apple, după ce compania pe care a fondat-o, Beats, a fost preluată de gigantul american, printr-o tranzacţie evaluată la 3 miliarde de dolari, scrie revista Rolling Stone.

Dr. Dre, pe numele său adevărat André Romelle Young, a fost prezentat oficial ca angajat Apple luni, la San Francisco, în cadrul conferinţei Wordwide Developers Conference ( WWDC ), de către vicepreşedintele Craig Federighi.

"Hey doctore! Vorbeşti în faţa a peste 6.000 de dezvoltatori prezenţi aici la WWDC. Împreună vrem să îţi urăm bun venit la Apple", a spus Federighi.  După ce a  lăudat aplicaţiile companiei, Dre a spus: "Apropo, mă bucur că ai sunat. Am auzit că Tim ( Tim Cook - CEO-ul Apple ) vine la muncă destul de devreme. La ce oră trebuie să vin eu?"

Federighi a putut scoate mai multe de la celebrul rapper decât au facut-o alţii. Într-un interviu acordat pentru New York Times de cei doi co-fondatori ai Beats Electronics, Jimmy Iovine şi Dr. Dre, ziarul american scrie că Dre a vorbit doar o singură dată: "Acesta este visul".

Apple a anunţat joi achiziţionarea, cu 3 miliarde de dolari,  a companiei Beats Electronics, care deţine o platformă online de muzică şi produce echipamente audio, conform BBC. Cei 2 co-fondatori nu au încă posturi definite în structura Apple.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO