Business Hi-Tech

Răzvan Velican, director executiv al integratorului I.O.S. Software Solutions: Dacă înainte de pandemie aveam proiecte cu termen mediu de livrare de 35 de zile, criza de cipuri a dus termenele de livrare la 90-120 de zile

Răzvan Velican, director executiv al I.O.S. Software Solutions: Avem o echipă de 23 de specialişti, iar 90% din serviciile din portofoliu le oferim în sistem remote.

Răzvan Velican, director executiv al I.O.S. Software Solutions: Avem o echipă de 23 de specialişti, iar 90% din serviciile din portofoliu le oferim în sistem remote.

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.04.2022, 09:45 221

„Furnizorii care au avut o strategie mai bună şi-au făcut stocuri, însă anumite proiecte sunt întârziate, iar termenele de livrare sunt mari.”

Activitatea I.O.S. Software Solutions, integrator de sisteme care oferă servicii de consultanţă IT&C, imple­mentează soluţii perso­nalizate şi oferă servicii de suport tehnic pe piaţa din România şi Bulgaria, din 2006, a fost afectată atât pozitiv, cât şi negativ în urma contextului creat de pandemia de COVID-19 în ultimii doi ani. Iar una dintre provocări a fost pe lanţul de aprovizionare al furnizorilor, problemă care a dus chiar la triplarea termenelor de livrare a unor proiecte – de la 35 de zile la 90-120 de zile -, situaţie care persistă şi în prezent pe fondul crizei de semiconductori.

„Ne aflăm în plină criză pe piaţa semiconductorilor, producătorii noştri folosind semiconductori în aproape toate produsele. Furnizorii care au avut o strategie mai bună şi şi-au făcut stocuri au fost mai puţin afectaţi, însă anumite proiecte sunt întârziate, iar termenele de livrare sunt mari. Dacă înainte aveam proiecte cu termen mediu de livrare de 35 de zile, acum vorbim de termene de livrare de 90-120 de zile”, a spus pentru ZF Răzvan Velican, director executiv al I.O.S. Software Solutions.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO