Business Hi-Tech

RCS&RDS a trimis un român să-i conducă afacerea din Italia

Dragoş Chivu

Dragoş Chivu

Autor: Adrian Seceleanu

16.04.2015, 00:06 855
Dragoş Chivu, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri din industria locală de comunicaţii, care a ocupat poziţii de conducere în companii precum Orange, Vodafone, Zapp sau Nokia Siemens, a fost recrutat de compania de cablu RCS&RDS pentru a fi CEO al operaţiunilor sale de telefonie mobilă din Italia.
 
Pentru funcţia de CEO al Digi Italia, preluată în luna martie a acestui an, Chivu a părăsit funcţia de şef al operaţiunilor din România şi Republica Moldova ale grupului Printec, pe care o ocupa de doi ani de zile. Printec este o companie cu afaceri anuale de aproximativ 80 de milioane de euro specializată în furnizarea de soluţii de tip POS şi ATM-uri pe pieţele din Europa de Sud-Est.
 
Contactaţi de ZF, reprezentanţii RCS&RDS nu au răspuns întrebărilor legate de acest subiect.
 
În Italia, compania avea la jumătatea anului 2013 aproximativ 60.000 de clienţi pentru serviciile de comunicaţii mobile, care sunt furnizate sub forma unui operator virtual de telefonie mobilă (folosind reţeaua dezvoltată de o altă companie şi nu una proprie). RCS&RDS mai are ope­raţiuni de telefonie mobilă şi în Spania, unde avea la aceeaşi dată peste 300.000 de clienţi.
 
Compania de cablu RCS&RDS, controlată de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea, are afaceri anuale de aproximativ 600 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO