Business Hi-Tech

Romtelecom: serviciul de conferinta, gratuit pentru firme

31.03.2008, 19:44 28

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, va oferi gratuit clientilor companii serviciul de conferinta, care permite convorbiri catre doua posturi telefonice diferite, fie alternativ, cu pastrarea in asteptare a unuia dintre interlocutori, fie simultan, in conferinta.
Anterior, Romtelecom furniza serviciul de conferinta in schimbul unei taxe lunare de 1,5 euro.
Serviciul "Conferinta in 3" poate fi utilizat fara echipamente telecom suplimentare, setarile necesare pentru realizarea conferintei fiind realizate de la postul telefonic de la care se initiaza apelul.
Romtelecom a inregistrat anul trecut pierderi de 21,1 mil. euro, in timp ce veniturile au scazut cu 2,6%, la 871,9 mil. euro ? pe fondul scaderii numarului de abonati si al influentei cursului valutar si majorarii pierderilor Cosmote.
In 2006, Romtelecom raportase un profit net de 55,2 mil. euro si venituri de 894,8 milioane de euro.
Compania estimeaza ca va trece din nou pe profit net cel mai tarziu in anul 2010, dupa ce in anul curent rezultatele vor fi afectate de concedieri si restructurare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24