Business Hi-Tech

Samsung a lansat seria de tablete Galaxy Tab S8 şi S8+, dar şi prima tabletă Tab S8 Ultra. „Pe măsură ce ne bazăm mai mult pe conţinutul video pentru a rămâne conectaţi, cea mai convingătoare caracteristică a unei tablete este ecranul mare şi portabilitatea”

Samsung a lansat seria de tablete Galaxy Tab S8 şi  S8+,...

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.02.2022, 16:25 69

Samsung Electronics, cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global, a lansat seria de tablete Galaxy Tab S8 şi S8+ şi prima tabletă Tab S8 Ultra, construite pentru a ajuta utilizatorii să fie mai productivi într-o lume mereu activă, în care pe primul loc este conţinutul video, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei sud-coreene.

„Tableta vine cu cel mai mare şi mai avansat ecran şi cea mai puternică performanţă oferită vreodată de Galaxy Tab S. (...) Seria Galaxy Tab S8 oferă libertatea şi flexibilitatea de care aveţi nevoie pentru a descoperi modalităţi de muncă şi gaming nemaiîntâlnite.”

De asemenea, în noul context creat de pandemie, tabletele au devenit unele dintre dispozitivele cele mai utilizate pentru apeluri video şi streaming. Astfel, Galaxy Tab S8 oferă o experienţă de videoconferinţă îmbunătăţită, cu camere frontale ultra-wide, o configuraţie cu trei microfoane şi o tehnologie inteligentă de încadrare automată.

„Pe măsură ce ne bazăm mai mult pe conţinutul video pentru a rămâne conectaţi şi a ne distra, ştim că cea mai convingătoare caracteristică a unei tablete este ecranul mare şi portabilitatea. Ne-am bazat pe ani de inovaţie în experienţele mobile pentru a perfecţiona seria Galaxy Tab S8 şi pentru a depăşi limitele în tot ceea ce este posibil pe o tabletă cu primul Galaxy Tab S8 Ultra”, a spus TM Roh, President & Head of MX Business at Samsung Electronicss.

Seria Galaxy Tab S8 funcţionează mână în mână cu întregul ecosistem de dispozitive Galaxy, cu funcţii precum Second Screen şi Buds Auto Switch. Pe de altă parte, tabletele Galaxy Tab S8 Ultra sunt echipate cu camere frontale duble de 12 MP.

„Aveţi posibilitatea de a distribui conţinut rapid şi sigur cu Galaxy 5G , fie că intraţi într-o conferinţă de la distanţă sau faceţi ordine căsuţa de e-mail în timp ce vă deplasaţi, calitatea optimizată a reţelei poate atenua o parte din stresul conexiunilor slabe.”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO