Business Hi-Tech

Samsung le oferă aplicaţii dezvoltate de români utilizatorilor care cumpără smartphone-uri Galaxy S6

Samsung le oferă aplicaţii dezvoltate de români...

Autor: Adrian Seceleanu

19.05.2015, 00:02 449

Utilizatorii din România care cumpără noile smartphone-uri din seria Galaxy S6 vor primi, preinstalate pe telefoane, aplicaţii dezvoltate de companii locale, printre care Pukini, Kidsopia şi CertSign, ca parte a eforturilor companiei de a-şi majora vânzările. Una dintre aplicaţiile livrate odată cu smartphone-urile S6 ale Samsung este Trust4Mobile, care oferă o conexiune criptată între utilizatori.

Cu Trust4Mobile, informaţiile comunicate sunt criptate în timp real, pe telefonul utilizatorului, prin intermediul unui certificat digital emis de certSIGN, sunt transmise printr-o conexiune securizată şi sunt decriptate în timp real pe telefonul interlocutorului. Aplicaţia a fost concepută pentru a proteja confidenţialitatea comunicaţiilor voce şi text ale utilizatorilor de dispozitive mobile.

Utilizatorii Samsung Galaxy S6 vor putea folosi gratuit toate funcţionalităţile aplicaţiei Trust4Mobile pe o perioadă de 6 luni de la momentul activării, având posibilitatea ca la sfârşitul celor şase luni să o achiziţioneze din Samsung Galaxy Apps sau de pe site-ul oficial al aplicaţiei. Gigantul sud-coreean este liderul pieţei locale de dispozitive mobile, având o cotă de piaţă de peste 40% pe segmentul smartphone-urilor şi de 25% pe segmentul de tablete din punct de vedere valoric.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO