Business Hi-Tech

Samsung România va înlocui toate smartphone-urile Note 7 care riscă să ia foc, „dar numai dacă au fost cumpărate oficial“

Samsung România va înlocui toate smartphone-urile Note...

Autor: Ioana Nita

08.09.2016, 00:05 230
Românii care au achiziţionat smartphone-ul Samsung Galaxy Note 7 de la partenerii oficiali de pe plan local ai companiei sud-coreene vor putea să îl înlocuiască începând cu 19 septembrie 2016, potrivit oficialilor Samsung Electronics România. Astfel, persoanele care au intrat deja în posesia  unui model Samsung Galaxy Note 7 vor primi în locul acestuia un dispozitiv nou, începând cu 19 septembrie 2016, prin intermediul magazinului de unde au achiziţionat produsul.
 
Note 7 este unul dintre cele mai scumpe telefoane de pe piaţă şi un “vârf de lance” al Samsung în lupta cu ceilalţi jucători de pe piaţă. Fără reducerile oferite de operatorii de telefonie mobilă la pachet cu abonamente de voce şi date telefonul are un preţ de aproximativ 800 de euro.
 
Utilizatorii Galaxy Note 7 pot schimba şi acum terminalul cu unul dintre modelele Galaxy S7 sau S7 Edge, diferenţa de preţ fiindu-le returnată. În ceea ce priveşte clienţii pentru care nu s-a onorat încă precomanda  pentru smartphone-ul  Galaxy Note 7, reprezentanţii locali ai Samsung au menţionat că livrările vor fi reluate tot începând din 19 septembrie, întârzierile fiind cauze de programul de înlocuire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO