Business Hi-Tech

Severina Pascu îşi continuă cariera internaţională: americanii de la Liberty Global au promovat-o director financiar şi CEO-adjunct al gigantului britanic Virgin Media, cu afaceri de peste 6 mld. euro

Severina Pascu şi-a început cariera în 1996 în cadrul KPMG România şi Marea Britanie.

Severina Pascu şi-a început cariera în 1996 în cadrul KPMG România şi Marea Britanie.

Autor: Adrian Seceleanu

16.01.2020, 00:06 2132

Pe lângă poziţia de director financiar va prelua şi responsabilitatea pentru operaţiunile de relaţii cu clienţii şi cele tehnice din teren, dar şi pentru cele de logistică şi lanţul de furnizori.

Grupul american Liberty Global (UPC) a promovat-o Severina Pascu, CEO al operaţiunilor companiei din Elveţia, în poziţia de director financiar şi CEO adjunct al gigantului britanic Virgin Media, cu venituri anuale de peste 5 mld. lire sterline şi aproximativ 20 de milioane de clienţi pentru serviciile de cablu TV, telefonie şi internet fix şi mobil.

„Pe lângă poziţia de director financiar, Severina Pascu va prelua şi responsabilitatea pentru operaţiunile de relaţii cu clienţii şi cele tehnice din teren, dar şi pentru cele de logistică şi lanţul de furnizori. Ea va continua să facă parte şi din echipa executivă a Liberty Global”, a anunţat grupul. Severina Pascu îi va raporta lui Lutz Schüler, numit anul trecut CEO al Virgin Media, după ce anterior a condus afacerile din Germania ale americanilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO