Business Hi-Tech

Soluţiile software pentru piaţa locală au crescut cu 11% afacerile iQuest în semestrul I

Autor: Laurentiu Cotu

21.09.2010, 23:43 27

Compania iQuest, care activează în sectorul aplicaţiilor ITpentru mediul de business, a încheiat primul semestru cu o cifră deafaceri de 5 mil. euro, în creştere cu 11% faţă de aceeaşi perioadăa anului trecut, în special datorită noilor soluţii software pentrupiaţa locală. Pentru a doua jumătate a acestui an, compania mizeazăpe o creştere cu 15% a cifrei de afaceri comparativ cu prima partedin 2010, la circa 5,7 mil. euro.

Totodată, iQuest şi-a revizuit în creştere estimările privind cifrade afaceri din acest an, astfel că, dacă la începutul lui 2010compania miza pe un business de 10 mil. euro, în momentul de faţăpreconizează vânzări de peste 10,7 mil. euro, în creştere cu circa30% faţă de anul trecut. "Datorită situaţiei economice existente,companiile româneşti au simţit o nevoie acută de creştere aperformanţei şi de eficientizare a activităţii, ceea ce a dus la omajorare a cererii pentru soluţii de evaluare a activităţii şi demanagementul performanţei, planificare strategică şi management alrelaţiilor cu clienţii", a declarat pentru ZF Cornel Brody,directorul general al iQuest. Clienţii iQuest sunt companii dindomeniile: telecomunicaţii, servicii financiare, logistică,producţie, comerţ, IT, farmaceutică, media, servicii poştale.Printre clienţii iQuest sunt firmele HP, Vodafone, Lloyd's, Cora,Pinnacle, Hyperwave, Magyar Posta, Libri, EMC, Qnamic, Ireland.com,Mega Image sau Virgin Atlantic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO