Business Hi-Tech

Sony a lansat noile modele de notebook-uri din seriile SB şi F

Sony a lansat noile modele de notebook-uri din seriile SB şi F

Autor: Ştefan Vrabie

22.03.2011, 13:51 47

Compania japoneză Sony, unul dintre cei maimari producători mondiali de electronice, a lansat noile serii denotebook-uri business şi multimedia, ce vor fi disponibile pe piatăîncepând de săptămâna viitoare.

Notebook-urile vor avea preţuri cuprinse între5.000 şi 8.000 de lei.

Printre noile produse se numără laptopul VAIOSB pentru segmentul business, are o greutate de 1,7 kg şio autonomie de 7 ore standard şi 14 ore cu ajutorul baterieiexterne. Acesta are un ecran de 13,3 inchi cu tehnologie LED şidispune de o tastatură iluminată.

Un alt model prezentat azi a fost primul notebook cu ecran 3Ddin gama Sony VAIO. Noua serie F vine cu un ecranFull HD cu tehnologie LED de 16 inch.

Notebook-urile suportă conţinut nativ 3D,precum filmele 3D, Blu-ray, jocuri sau clipuri şi poate convertiinstantaneu orice film sau imagine 2D de pe Blu-ray sau DVD înformatul de vizualizare 3D.

Tomohiro Nakashima, noul şef al Sony România,estimează că în acest an va înregistra vânzări de laptopuri maimari cu 10-15% pe fondul revenirii economiei şi al cererii de pepiaţa IT&C. El a declarat că anul trecut s-au vândutaproximativ 400.000 de notebook-uri pe piaţa din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO