Business Hi-Tech

Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM: După Bucureşti, vom reglementa accesul la reţelele municipale de comunicaţii din Sibiu şi Timişoara

Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM: În maximum o săptămână vom propune tarifele pentru Netcity din Bucureşti

Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM: În maximum o săptămână vom propune tarifele pentru Netcity din Bucureşti

Autor: Adrian Seceleanu

28.09.2018, 00:05 765

Reducerea tarifelor de interconectare este blocată de Curtea de Conturi, care nu permite arbitrului telecom să cumpere serviciile unui consultant extern.

Autoritatea Naţională de Regle­mentare în Comunicaţii (ANCOM) are în plan să reglementeze condiţiile teh­nice şi tarifele de acces la reţelele de comu­nicaţii dezvoltate de munici­pa­lităţile din Sibiu şi Timişoara, a de­cla­rat pre­şe­din­tele insti­tu­ţiei, Sorin Grin­dea­nu, la au­die­rile din cadrul Comisiei pentru tehno­logia in­for­ma­ţiei din cadrul Camerei De­pu­taţilor. Elaborarea documentaţiei pentru cele două oraşe va fi demarată după fina­lizarea dosarului pentru re­ţeaua subterană Netcity din Bucureşti.

„Este arzătoare problema (Netcity din Bucureşti – n. red.). Colegii mei de la reglementare lucrează la aceste tarife. Eu spun că în câteva zile vom putea să prezentăm spre dezabatere publică aceste tarife. În maximum o săp­tă­mână vom propune tarifele pentru Netcity. Urmează Sibiu şi Timi­şoara“, a declarat preşedintele ANCOM.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO